Пясъчни замъци - Прожекция на френски филм

23.11.2017 19:00

Заглавие: "Пясъчни замъци"
Дата: Четвъртък, 23 ноември 2017, от 19.00 часа
Място: Икономически Университет Варна, зала 222
бул. "Княз Борис I" 77
Език: Френски с английски субтитри
Вход свободен
Жанр: Трилър

"Елеонор, на трийсет години загубва баща си. Той и оставя къщата си в Бретан, близо до Кот Дармор. Тя е фотографка, и е постигнала известен успех в това си начинание, но в момента нещата не вървят така добре както преди и непременно ще се наложи да продаде тази къща.
И така тя се завръща там със своя бивш приятел Самуел, с когото се е разделила преди известно време, защото не би могла да отиде сама на това място, където не е била от смъртта на баща си.
Ситуацията се превръща в „игра с огъня“ – защото Елеонор много добре усеща, че все още не е изчерпала връзката си с този човек, въпреки преживените няколко авантюри след него, и въпреки че Самуел живее в момента с Лор. Клер Андрю, тяхната агентка по недвижими имоти, се заема да организира огледи с клиенти, през следващите два дни, а Елеонор и Самуел ще се наложи да изчакат в къщата.
Така се заформя един интересен уикенд, който ще преживеят тези трима герои, изпълнен с емоции, изненади, напрежение, спомени и спорове, моменти на меланхолия и абсурд, след които те ще бъдат изцяло променени."

Фейсбук събитие

Линк към официалния трейлър