Неформална среща за създаване и организиране на Buddy програма към ИУ-Варна

31.01.2018 15:00

 

Ти си общителен, знаеш чужд език и искаш да го упражняваш, искаш да се запознаеш с нови хора, да опознаеш нови култури, да покажеш своята собствена, ако искаш да пътуваш и опознаваш света докато си само в една точка от него, ако искаш да завържеш контакти с хора от различни краища на света, ако обичаш усмивките, смеха и приключенията или ако просто обичаш да помагаш на другите и да се чувстваш полезен, Buddy програмата е точно за теб.

Ако си се чудил какво е Еразъм програмата или ако си мислил да заминеш, но не си имал смелостта да предприемеш тази крачка, ако вече си бивш участник по Еразъм или ти предстои да заминеш, това събитие е подходящо за теб.

Идеята?

Ние от ИУ-Варна искаме да направим посрещането и престоя на Еразъм студентите по-приятен в България. С тази цел работим по разработването на Buddy програма с твоята подкрепа – студентът в ИУ-Варна. 

Стани Mentor на Еразъм студент в ИУ-Варна през този летен семестър, 2018 г. - помагай на своя Buddy приятел да се интегрира по-бързо за времето на престоя си, участвайте заедно в забавни игри или събития организирани в рамките на програмата - стани част от международни културни вечери, опитай традиционната кухня на различни култури, пътувате и се забавлявате. 

Каним те да станеш част от една позитивна кауза, да обсъдим идеите си на една неформална среща на 31.01 /сряда/ в 15:00 часа в зала 319. 

Чудиш се дали да дойдеш?

  • Ще получиш повече информация за програмата – какво означава да си Mentor/Buddy, цели, участници, организация
  • Заедно ще обсъдим възможности за събития през семестъра
  • Ще изслушаме твоите идеи - ако имаш такива, ще се радваме да ги чуем
  • Ще те запознаем с двама ESN (Erasmus Student Network) доброволци, които вече имат опит в подобни програми, и с които ще можем да споделим и обсъдим още идеи 
  • Ще станеш част от една позитивна среда от хора
  • В случай, че решиш да участваш, ще открием кое е най-подходящото Buddy за теб
  • Ще разбереш какво получаваш ти като ни помагаш
  • Ще разбереш кога ще бъде следващата ни среща

Ние ценим твоето мнение!

Ела, научи повече, чуй нашите идеи, сподели с нас своите, ако имаш такива, допринеси за една позитивна кауза.

Заяви желание за посещение на нашата среща на посочения линк.

Ако проявяваш интерес, но няма да можеш да присъстваш на срещата, не се колебай да се свържеш с нас.

Ако се появят въпроси свързани със събитието или програмата, потърси ни на имейл int_relations@ue-varna.bg или на място в стая 321 – отдел „Международно сътрудничество“.

 

Благодарим ти,

Екипа на няколко млади и позитивни българи

 

Събитието се осъществява с любезната подкрепа на ESN България.